• +40 264 429 734

News! 2014 Rezultate deosebite.

  • 0

News! 2014 Rezultate deosebite.

Tags : 

Rareş Şipoş, CSM Cluj, campion european

Categorie:   SPORT  Autor:  Mihai PETEAN  Data:  21.07.2014  Ora:  11:00  Citiri:  203

www.cotidiantr.ro/raressipos-csm-cluj-campion-european-74371.php

Rareş Şipoş, CSM Cluj, campion european

Categorie:   Sport  Autor:  Mihai PETEAN  Data:  21.07.2014  Ora:  11:00  Citiri:  203

Paneth Farkas, Dorin Giurgiucă, Şerban Doboşi, Radu Negulescu, Gheorghe Cobârzan, Albert Rethi…echipa de aur a CSM Cluj, care, în anii 60, spulbera tot la tenis de masă, câştigând cinci Cupe ale Campionilor Europeni. O tempora, o mori…Dar, acum, Clujul şi clubul CSM Cluj reînnoadă legenda acestor mari îmblânzitori ai tic tac-ului mingii de celuloid.

Clubul CSM Cluj şi-a trecut în cont la finele săptămânii trecute un nou titlu de campion european. Rareş Şipoş a obţinut titlul de campion european la cadeţi, tenis de masă, în finala competiţiei desfăşurate în Italia, la Sterilgarda. După trei medalii de bronz în cadrul competiţiei (la alte categorii de vârstă sau pe echipe/mixt), rareş a dat lovitura în proba de simplu cadeţi, unde s-a impus în finală cu 4:1 (7, -9, 10, 7, 4), în faţă rusului Artur Abusev. “A fost meciul vieţii mele. Am fost sub presiune pe tot parcursul turneului, după rezultatele excelente ale fetelor. Am avut încredere în forţele proprii şi am reuşit”, a spus Rareş Şipoş, legitimat la CSM Cluj şi antrenat de Septimiu Şipoş.

 

Rareş Şipoş e campion european

http://www.napocanews.ro/2014/07/174480.html

Sport | 21-07-2014 16:49

Sportivul clujean Rareş Şipoş a cucerit titlul continental la categoria de vârstă rezervată cadeţilor, în cadrul Campionatelor Europene de tenis de masă de la Riva del Garda din Italia.

Tenismenul clujean a triumfat în proba de simplu, câştigând în finală în faţa rusului Arthur Abusev, cu scorul de 4-1 la seturi.

Şipoş a cucerit în cadrul aceleaşi competiţii alte trei medalii de argint în probele de la dublu cadeţi alături de Cristi Pletea, în proba pe echipe şi cadeţi dublu mixt alături de belgianca Luisa Lung.

În total delegaţia României a cucerit în Italia cinci medalii de aur, patru de argint şi două de bronz.

Paul Panait

 

Tenis de masă / Rareş Şipos, campion europen la cadeţi

in Sport / de Patrice Podină / in iulie 21, 2014, 03:07 la 3:49 pm /

transilvaniareporter.ro/…/tenis-de-masararessipos-campion-europen-la- cadeti/

Rareş Şipoş a cucerit patru medalii, dintre care una de aur şi trei de argint la europenele de cadeţi şi juniori din Italia / Foto: Dan Bodea

Sportivul clujean Rareş Şipoş a cucerit titlul continental la categoria de vârstă rezervată cadeţilor, în cadrul Campionatelor Europene de tenis de masă de la Riva del Garda dinItalia. Tenismenul clujean a triumfat în proba de simplu, câştigând în finală în faţa rusului Arthur Abusev, cu scorul de 4-1 la seturi.

Şipoş a cucerit în cadrul aceleaşi competiţii alte trei medalii de argint în probele de la dublu cadeţi  alături de Cristi Pletea, în proba pe echipe şi cadeţi dublu mixt alături de belgianca Luisa Lung. În total delegaţia României a cucerit în Italia cinci medalii de aur, patru de argint şi două de bronz.

În vârstă de numai 14 ani Rareş Şipoş a început să practice tenisul de masă pe când avea doar 4 ani şi este considerat unul dintre cei mai talentaţi jucători din toate timpurile, fiind capabil să lupte de la egal la egal chiar cu seniorii.

(Visited 66 time, 8 visit today)

 

 

Am reusit urmatoarele performante in anul 2014 :

–         Campion European Individual Juniori II – Campionatul European Italia luna iulie 2014 ;

–         Vicecampioni europeni echipe, dublu si dublu mixt la campionatul european din Italia 2014 ;

–         Campion national categoria Juniori I (pana la 18 ani) – individual

–         Campion national dublu categoria Juniori I (pana la 18 ani) ;

–         Loc III – campionatele nationale Juniori II (pana la 15 ani) – individual ;

–         Loc II – campionatele nationale Juniori II – dublu si dublu mixt ;

–         Loc III – campionatele nationale Juniori III (pana la 13 ani) – dublu si dublu mixt ;

–         Loc III – Cupa Romaniei Juniori III

–         Un sportiv al nostru component de baza la lotul national Juniori II a obtinut pe plan international urmatoarele rezultate :

o   Loc I – Openul Poloniei – premium circuit mondial ITTF – individual ;

o   Loc I – Openul Cehiei – premium circuit mondial ITTF – individual ;

o   Loc I – Openul Frantei – dublu si echipe ;

o   Loc I – Openul Italiei – echipe ;

 

 

6 medalii obtinute de sportivii clujeni la CN Tenis de masa JII (U15)-2013

 

In perioada 17.05-19.05.2013, s-au desfasurat in localitatea Bistrita, la Centrul National Olimpic – Sala de tenis de masa “Gheorghe Bozga”, campionatele nationale Juniori II (U15) individual, dublu si dublu mixt. CSM Cluj Napoca, a inscris in competitie 6 sportivi care s-au calificat in campionatul final : Rares SIPOS, Vladimir ANCA, Mihai POP, Mihai BLAGA, Robert BALAJ, Irina RUS. Rares Sipos a pornit in concurs ca si favoritul 2, iar Vladimir ANCA favoritul 4. Dupa meciuri stranse, echilibrate, s-au obtinut urmatoarele rezultate : Rares SIPOS un loc III la individual pierzand in semifinala de la reprezentantul LPS Constanta – favoritul 3 al competitiei Cristian PLETEA, un loc III la dublu impreuna cu Kristof SEK (tot de la LPS Constanta), si un loc II la dublu mixt impreuna cu sportiva Andreea DRAGOMAN de la Romgaz Medias; Vladimir ANCA un loc III la individual pierzand in semifinala de la reprezentantul CS Pristavul Campulung Alexandru MANOLE – favoritul 1 al competitiei, un loc III la dublu impreuna cu Dragos OPREA (de la CSM Buzau), si un loc III la dublu mixt impreuna cu sportiva Daniela BARZOI de la CSU Craiova. Mihai POP si Robert BALAJ au intrat in primi 32 pe tabloul principal, nemaitrecand de aceasta faza.

De remarcat faptul ca sportivii clujeni au obtinut medalii la fiecare proba, in comparatie cu alti sportivi de la centre olimpice puternice, care au baze sportive si conditii mult mai bune ca ale noastre.

Va multumim tuturor pentru sustinere !!!

In 2013 sportivii au mai obtinut urmatoarele rezultate :

– un loc III la dublu Juniori I (U18) de catre Rares SIPOS ;

                        – un loc III CN Echipe Juniori II  (U15)

                        – un loc III CN Echipe Juniori III (U13)

                        – in loc V obtinut de Rares SIPOS la circuitul mondial din Franta

desfasurat in aprilie la METZ

www.tenisdemasacluj.ro


Facebook

Audit SDL Cluj

Copyright

ASOCIATIA JUDETEANA DE TENIS DE MASA CLUJ
CIF: 25529415

E-mail:
office [at] tenisdemasacluj.ro
www.tenisdemasacluj.ro
Toate drepturile rezervate © 2013

Bine ati venit!