• +40 264 429 734

AJTM CLUJ

  • 0

AJTM CLUJ

Tags : 

AJTM Cluj are ca obiectiv promovarea tenisului de masă la nivel judetean si revenirea sportivilor clujeni pe podiumurile de premiere europene, mondiale si chiar olimpice. Să nu uităm că de aici a plecat un campion mondial la tenis de masă, legendarul si regretatul Paneth Farcas, intrat in în Cartea recorurilor cu cea mai lungă minge jucată într-un campionat mondial oficial. Tot de la Cluj a plecat si Dorin Giurgiuca, medaliat cu bronz la campionatele mondiale din 1970. Noi dorim să repetăm si chiar să depăsim aceste performante, iar talentul sportivilor legitimati la cele sapte cluburi ne fac să credem că acest lucru este perfect posibil.

În prezent, în cadrul cluburilor componente există circa 70 de sportivi capabili de performantă, dar care au nevoie de un minim de sprijin din partea Dumneavoastra. Acest sprijin ne-ar permite să avem reprezentare la viitoarele campionate europene si mondiale, dar si la Jocurile olimpice de la Rio de Janeiro.

Concret, avem nevoie de sustinere pentru achizitionarea materialelor necesare desfăsurării antrenamentului, dar si plecarea in competitii internationale pentru a putea urca in clasamentele internationale astfel incat sa putem castiga medalii la europene si mondiale avand ca si obiectiv final calificarea la Olimpiada. (in cadrul antrenamentului am putea sa asiguram mai bine mingi de antrenament, mingi de competitii, apa necesară în decursul procesului de antrenament la sportivi, fetele de paleta profesionale specifice fiecărui sportiv, palete necesare conform calitătilor fiecăruia, alte consumabile necesare în procesul de pregatire a sportivilor). De asemenea, cu sprijinul Dumneavoastra am reusi să asigurăm sparing parteneri profesionisti.

 


Facebook

Audit SDL Cluj

Copyright

ASOCIATIA JUDETEANA DE TENIS DE MASA CLUJ
CIF: 25529415

E-mail:
office [at] tenisdemasacluj.ro
www.tenisdemasacluj.ro
Toate drepturile rezervate © 2013

Bine ati venit!